donderdag 14 februari 2013

Hartstocht in de Trein



Je zit in de trein en tegenover je zit die ene leuke jongen/meisje die jouw hart onmiddellijk tien keer sneller zijn werk laat doen. Je handen zweten en je hersenen gaan elke cel af hoe je dit nou goed zou moeten aanpakken. Simpel. Je gaat gewoon naar Facebook!



Sinds december 2012 post Hartstocht in de Trein dagelijks berichten van mensen op zoek naar dat ene meisje/jongen die hun hart gestolen heeft. Veel mensen reageren gelijk met getagde namen. Dingen als die beschrijving komt heel erg overeen met ''naam van die persoon'' . Zo kan de schrijver/ster van het bericht zelf kijken of dat zijn/haar vlam is of niet. De standaard dingen die leest zijn op welke dag het was, rond welke tijd, welke plaats en welk traject. Ik vind het zelf altijd onwijs leuk om die verhalen te lezen. Soms zitten er echt bijzondere dingen tussen. Bijvoorbeeld dat iemand die persoon twee keer op één dag is tegen gekomen. Dat moet dan toch wel voorbestemd zijn?



Zelf krijgen ze bij hun redactie zo'n veertig tot zestig berichten per dag binnen. Een heleboel verliefde mensen als je het mij vraagt! Wat vooral knap is dat binnen zo'n korte tijd hun Facebook pagina uitgegroeid is naar meer dan 66.000 likes! Zelf waren ze ook verrast; ''Zo'n succes hadden wij nooit verwacht! We zagen wel potentie in de pagina, maar dachten aan een paar duizend likes maximaal. Dat we nu in de tienduizenden likes zitten, zagen we niet aankomen.''

En succes is het zeker. Ondertussen is er al een heel onderwerp over geweest in Hart van Nederland. Waar een reiziger zijn meisje vond. Ook namen ze even de tijd om koffie te drinken bij Koffietijd.

Wil je ook elke dag leuke, bijzondere verhalen lezen van verliefde treinreizigers? Of ben jij misschien wel een van die reizigers? Ga dan nu naar hun Facebook en geef ze een like!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten