dinsdag 17 december 2013

Travel Kerstcadeau Inspiratie

Kerst komt steeds meer dichterbij en ik weet zeker dat een aantal nog met stressmeters zitten. Wat moet ik in hemelsnaam kopen? Ik help je een handje met het uitzoeken van een cadeau voor die ene reis verslaafde vriend of vriendin.



                                                                      Reizen
Het ultieme cadeau is natuurlijk een reisje. Maar voor de personen wiens zijn/haar portemonnee het even laat afweten is een stedentrip ook goed te doen. Vaak heeft de online winkel van NS vaak leuke aanbiedingen die zelfs met koffie en gebak zitten inbegrepen.


 
Travel Journals
Veel reizigers houden tijdens hun trip een dagboek bij. Veel winkels die notitieboekjes verkopen hebben vaak ook reis gerelateerde kaften. De Eiffeltoren van Parijs of zoals mijn reisdagboek de Empire State Building van New York.




Souvenirs
Ben je op dit moment nog in het buitenland of ga je voor de kerst nog snel ergens heen? Zoek dan een leuk souvenir uit op jouw bestemming dat perfect past bij die persoon. Het kan natuurlijk ook andersom. Ga je met de kerst naar familie in het buitenland? Neem dan iets puur Hollands mee waarmee je denkt hun blij te maken. Stroopwafels doen het altijd goed. ;-)



                                                                   Travelpakket
Misschien ga je niet meer op vakantie. Of vlieg je ook niet ergens anders heen. En ziet een stedentripje er ook niet in. Kan je wel die ene persoon wat meer hulp bieden tijdens een van haar/zijn reizen. Zoek een aantal basic reisproducten uit. Zoals een klein first aid kitje en een paar mini douchegelletjes die makkelijk in de toilettas kunnen. En maak er samen een leuk pakketje van.

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten